Meer dan alleen architecten..
Lees meer over ons

Over ons

De kern van W3 Architecten en Ingenieurs BV wordt gevormd door Henk Wadman jr (Algemeen Directeur), Ing. Romke Wadman (Afdeling Constructie), en Ir. Jos Ligthart (moderne en eigentijdse architectuur). W3 heeft naam en faam verworven door haar originele ontwerpen, de degelijke manier van werken en de flexibiliteit. Die uit zich door het feit dat we dag en nacht voor onze opdrachtgevers klaar staan en ons gevoel voor verantwoordelijk respect voor de specifieke eisen en wensen die de opdrachtgever stelt. Een goede dialoog met alle betrokkenen is ons sterkste wapen. De plannen worden doorgaans uitgewerkt door de eigen constructieafdeling en bouwkundige ingenieurs. Dit vereenvoudigd het traject van ontwerp naar realisatie.

Het kantoor

Ons kantoor herkent u aan de buitenzijde door de kenmerkende Waterlandse architectuur. Op het kantoor vindt u de gemoedelijkheid terug van ons bedrijf. Wij streven er naar om laagdrempelig te werken. Dit betekent dat u altijd langs kunt komen voor uw vragen en of opmerkingen.

W3 is een middelgroot architectenbureau met een personeelsomvang van 11 medewerkers en opereert voornamelijk in Noord-Holland. In de benadering en uitwerking van de ontwerpopgaven kiest het bureau voor een rationele benadering, waarin de dialoog met de opdrachtgever centraal staat. Het ontwerpproces is gestructureerd door middel van projectteams, bestaande uit een architect, een projectcoƶrdinator en een of meer constructeurs, die elk vanuit hun specifieke vakbekwaamheid werken aan concrete projecten.

Onlangs gerealiseerde projecten