Meer dan alleen architecten..
Lees meer over ons

Constructiewerk

Advies en ontwerp van elke constructie

W3 Architecten en Ingenieurs B.V. is in 1975 opgericht en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bureau met een stevige reputatie. Een belangrijk aspect van onze dienstverlening betreft het adviseren over, het ontwerpen en het berekenen van de constructie. Afhankelijk van het object kent de constructie verschillende verschijningsvormen: onze ontwerpen kunnen beton-, staal-, hout- en steenconstructies zijn. We zijn in elk segment actief. Van nieuw te bouwen woningen tot kantoren of bedrijfspanden, van grond- en waterkerende constructies tot renovatiewerkzaamheden van authentieke objecten.

Het waarborgen van constructieve veiligheid is een onderdeel van het bouwproces waar de constructeur een grote rol in speelt. Jan Kwakman is als constructeur aangesloten bij het Constructeursregister RC/RO.

Opdrachtgevers halen hiermee professionals in huis en zijn verzekerd van kwaliteit.

 

Complete dienstverlening in constructies

De dienstverlening van Wadman waar het de constructie van uw bouwwerk betreft is zeer compleet. Wij houden ons met de volgende disciplines voor u bezig:

  • Het maken van sterkte en stabiliteitsberekeningen t.b.v. de constructie
  • Het maken van overzichtstekeningen t.b.v. de bouwaanvraag van de constructie
  • Het maken van vorm- en wapeningstekeningen t.b.v. de constructie
  • Het maken van funderingsberekeningen t.b.v. de constructie
  • Het maken van 3D werktekeningen t.b.v. uitvoering en fabricage van de constructie
  • Het doen van oppervlakteberekeningen, daglichttoetredingberekeningen, ventilatieberekeningen en EPN-berekeningen t.b.v. de constructie


Wadman is de snelste weg naar uw constructie

Een goede constructie blijft niet onopgemerkt. De afgelopen jaren hebben wij de portfolio onze klantenkring gestaag weten uit te breiden door goede service te verlenen en de juiste kwaliteit te leveren. Ons uitgangspunt is dat een tevreden opdrachtgever en tevreden bouwpartners samen de beste reclame maken. Onze constructeurs/tekenaars staan ook graag voor u klaar bij het realiseren van de volgende constructie.