Meer dan alleen architecten..
Lees meer over ons

Damwandadvies nodig voor bouwwerkzaamheden

Bent u van plan bouwwerkzaamheden te ontplooien waarbij ontgraven moet worden? Dan is een goede afstemming tussen u en uw aannemer van wezenlijk belang om onnodige kosten en tijdsverlies tot een minimum te beperken. Zoekt u een professionele partner die u van een gedegen damwandadvies kan voorzien? Schakel dan Wadman in. Bij ons damwandadvies bent u gedekt tegen alle strenge regels die gelden voor bronbemaling of het creëren van een waterdichte bouwput. Voor elke toepassing waarvoor u een damwandadvies nodig heeft bieden we een passend antwoord tegen een eerlijk tarief.

 

Damwandadvies - we laten niets aan het toeval over

Ons damwandadvies begint bij een geotechnisch onderzoek om de bodemgesteldheid in kaart te brengen. Zaken die daarna worden uitgezocht bij het damwandadvies zijn de bronbemaling of waar dit onmogelijk, te duur of te risicovol is, het in kaart brengen van mogelijke bouwputvarianten waarbij geen bemaling nodig is. Wanneer duidelijk is hoe uw bouwput eruit komt te zien, volgt het funderingsadvies. In dit onderdeel van het damwandadvies zijn meegenomen: de inheidiepte en de wijze van verankering of stempeling van de damwanden.

 

Damwandadvies - Wadman heeft de kennis en ervaring

Wadman Architecten en Ingenieurs voldoet aan alle eisen die u bij een damwandadvies mag verwachten. Onze 35 jaar ervaring, bekwaamheid, toewijding en affectie ten aanzien van bouwkunde in de breedste zin van het woord en een dito dienstverlening drukken hun stempel op ons bureau. Wadman staat dan ook bekend om damwandadvies met net even dat beetje extra kwaliteit en persoonlijke aandacht. Voor meer informatie over welke soort damwand past bij uw bouwwerkzaamheden en aan welke regels en eisen uw damwand moet voldoen, kunt u contact opnemen met Wadman Architecten en Ingenieurs. Bel ons via telefoonnummer 020-4031391 of mail ons via info@wadman.nl.